Ny formand i bestyrelsen

En garvet erhvervsleder og bestyrelsesprofil med solid international erfaring står fremover i spidsen for bestyrelsen hos Unic Air. Sigtet er, at styrke fodfæstet i Danmark samtidig med opbygning af en international position på markedet for ventilation.

»I Danmark oplever vi et kæmpe boom i efterspørgslen på vores ventilationsaggregater. Blandt andet har bygherrer og hovedentreprenører, der prioriterer bæredygtigt byggeri, fået øjnene op for vores miljø- og energivenlige aggregater til komfortventilation«, fortæller Henrik Hejlemann Jensen, adm. direktør hos Unic Air.

»Nu er vi klar til at bevæge os fra at være en mindre producent med nationalt fokus til at blive en international spiller. Den rejse kræver kompetente og erfarne sparringspartnere, som kan tilføre os viden og udfordre os – uden at miste blikket for dét, der har skabt Unic Airs hidtidige vækst«, fortsætter Henrik Hejlemann Jensen.

Derfor har Unic Air valgt at styrke virksomhedens bestyrelse gennem valg af en professionel formand. Jens Uggerhøj tiltrådte posten i april 2021.

Når Unic Air de kommende år udbreder effektive, bæredygtige og miljøvenlige ventilationsanlæg til flere og nye markeder, kan ledelsen med den nye bestyrelsesformand trække på en særdeles erfaren sparringspartner.

Netop strategi, vækst og eksport har Jens Uggerhøj stor erfaring med. Gennem en lang karriere har han beskæftiget sig ledelse, forretningsudvikling og bestyrelsesarbejde i mange forskellige typer virksomheder.

»Med Jens Uggerhøj har vi fået vores første professionelle bestyrelsesformand med på holdet. Det skal bidrage til at løfte Unic Air op på næste niveau både nationalt og internationalt«, siger Henrik Hejlemann Jensen.

Som bestyrelsesformand hos Unic Air er Jens Uggerhøjs primære opgave at holde fokus på strategien. Men det bliver ikke kun på bestyrelsesmøderne, han er aktiv.

»Bestyrelsesformanden skal ikke drive virksomheden og processerne, men han kommer til at fungere som vores strategiske sparringspartner – også mellem møderne«, siger Henrik Hejlemann Jensen.

»Unic Air er en interessant virksomhed med et spændende produktprogram. Jeg ser frem til bidrage aktivt til væksten fremover«, udtaler Jens Uggerhøj om posten som bestyrelsesformand hos Unic Air. Han fortsætter:

»Ikke mindst ser jeg virksomhedens internationale potentiale som en væsentlig del af den kommende vækst«.

Adm. direktør hos Unic Air, Henrik Hejlemann Jensen (tv), ser frem til samarbejdet med virksomhedens nye bestyrelsesformand Jens Uggerhøj (th).

Læs mere om Jens Uggerhøj og Henrik Hejlemann Jensen på LinkedIn.

Andre nyheder

Blæs liv i en grønnere fremtid
Skiftet mod naturlige kølemidler
BLUE CO2-aggregat sikrer fremtidens ventilation hos Jyske Finans A/S
Unic Air udnævnt til Børsen Gazelle 2020