Ventilationsanlæg

Tilpassede ventilationsanlæg til flere brancher

Unic Air skiller sig ud på markedet med topmoderne, miljøvenlige ventilationsaggregater, som fremhæver vigtigheden af et godt indeklima for både velvære og produktivitet. Vores fokus er på bæredygtighed og vores teknologi sætter os i stand til at skabe skræddersyede ventilationsløsninger, der opfylder de unikke behov hos en bred vifte af kunder, lige fra fastfoodrestauranter, supermarkeder, og storcentre til store kontorer.

Få et bedre indeklima med det rigtige ventilationsanlæg

Forbedr indeklimaet markant med et nøje udvalgt ventilationsanlæg. Vores ventilationsaggregater er udviklet for at forbedre luftkvaliteten, samtidig med at det understøtter energieffektivitet og driftsomkostningerne. Vi anvender løsninger som, CO2 kølemiddel og varmegenvinding, hvilket giver vores kunder en ideel kombination af komfort og miljøbevidsthed.

Unikke ventilationsaggregater til alle behov

Til fastfoodrestauranter og kommercielle køkkener har vi udviklet et specialdesignet ventilationsaggregat med en glasrørsveksler og et patenteret automatisk vaskesystem. Aggregatet kan problemfrit genvinde varmen fra den fedtede udsugningsluft, hvor udgifterne til rumopvarmning reduceres kraftigt. Aggregatet kan også leveres med indbygget to-zone-køl, der giver mulighed for at differentiere indblæsningstemperatuen i køkken og restaurant. Resultatet er et rent, og behageligt miljø i både køkkenet og restaurant, samtidig med at man kan opleve driftsbesparelser og en kort tilbagebetalingstid på ventilationsaggregatet.

Ventilationsanlæg til Kontorer

For at optimere indeklimaet i kontormiljøer, kan Unic Air levere BLUE CO2 aggregater, som anvender CO2 som kølemiddel. Vores BLUE CO2 aggregater er energibesparende, men også økonomisk fordelagtige i drift. CO2 som kølemiddel har kun et Global Warming Potentiel på 1, hvilket betyder at man bl.a. kan fremtidssikre ens ventilation, da den ikke er berørt af udfasningsreglen. Det betyder også at vores BLUE CO2 aggregat vil kunne bidrage væsentligt til bygningers bæredygtige og grønne profil, hvor det tæller positivt i regnskabet ved en DGNB-certificering af en bygning. Vores BLUE CO2 aggregater levere også et vedvarende rent indeklima. Dette hjælper til medarbejdernes trivsel og effektivitet på arbejdspladsen.

Bæredygtighed og teknologi

Unic Air er engageret i at skabe en fremtid, hvor ventilationsaggregater ikke alene er yderst effektive, men også fremmer den grønne omstilling. Vi er fokuseret på innovation inden for miljøvenlige og energibesparende løsninger, samtidig med at vi sikrer optimal komfort. Uafhængigt af din forretnings sektor, står Unic Air klar med en passende ventilationsløsning. Vi inviterer dig til at tage kontakt, så vi kan assistere dig i at opnå et forbedret indeklima og en øget energieffektivitet.