Blæs liv i en grønnere fremtid

Vi er begejstrede og stolte over at kunne meddele en fantastisk milepæl hos Unic Air! Vi har nu markeret over 1.000.000 m3/h CO₂ nedkølet luft med vores Blue CO₂ aggregat tilsammen.  

”Der skyldes en stor tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere, for at bidrage til at opnå den første million m³/h. nedkølet luft. Også en stor tak til alle vores engagerede medarbejdere, der er selvfølgelig allerede i fuld gang med at udvikle det der skal give de næste millioner” fortæller Henrik Hejlemann Jensen, adm. direktør hos Unic Air.

”Det er noget vi er utrolig stolte over, da vi som de eneste producenter i Danmark bruger naturlige kølemidler til køling i vores ventilationsaggregater. Vi ser derfor ikke bare denne milepæl som et bevis på vores innovative og effektive løsninger, men også som et udtryk for vores engagement i at bidrage til den grønne omstilling” fortsætter Henrik Hejlemann Jensen

Hos Unic Air er vi klar over betydningen af vores bidrag til den grønne omstilling, og det motiverer os til at forblive dedikerede i vores arbejde med at fortsætte udviklingen af vores innovative og effektive løsninger, der samtidig er fremtidssikrede.

Den store milepæl, som vi har nået hos Unic Air, er noget, vi er utroligt stolte af, når vi sætter det i perspektiv med de mange fordele ved anvendelsen af CO₂ som kølemiddel. Ved at anvende CO₂ som kølemiddel opnår man betydelige fordele, da det kun har et GWP (Global Warming Potential) på 1, sammenlignet med de typiske syntetiske HFC-kølemidler, der har et GWP på omkring 2000. Dette gør vores Blue CO₂-aggregater langt mere klimavenlige.

Vores Blue CO₂-aggregater er ikke bare langt mere klimavenlige, men også en fremtidssikret løsning. De traditionelle HFC-kølemidler, der ofte anvendes i ventilationsaggregater med integreret køling, står over for en udfasningsregel i 2025. Ved at vælge vores CO₂-løsninger undgår vores kunder de potentielle udfordringer og begrænsninger, der vil følge med brugen af disse udfasede kølemidler.

Du kan læse mere om de store fordele med brugen af CO₂ som kølemiddel her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os direkte.

Andre nyheder

Udsugning i industrikøkkener
Ventilation og indeklima
Skiftet mod naturlige kølemidler
Ny formand i bestyrelsen
BLUE CO2-aggregat sikrer fremtidens ventilation hos Jyske Finans A/S
Unic Air udnævnt til Børsen Gazelle 2020