Unic Air udnævnt til Børsen Gazelle 2020

Hvert år hyldes dansk erhvervslivs vækstvirksomheder, når årets gazelle-virksomheder kåres. I år er Unic Air udnævnt som Børsen Gazelle for første gang.

»Det er naturligvis med stor fornøjelse, at vi modtager en gazellekåring i år. Vi er utrolig stolte over de resultater, som det samlede team hos Unic Air har opnået«, udtaler Henrik Hejlemann Jensen, adm. direktør i Unic Air. Han glæder sig særligt over, at gazellen hos Unic Air er et udtryk for en sund og bæredygtig vækst.

For at blive en gazellevirksomhed skal virksomhedens omsætning eller bruttoresultat være vokset med 100 pct. eller mere over de seneste fire sammenhængende regnskabsår.

Unic Airs overordnede forretningsmæssige mål er, at være den foretrukne leverandør og samarbejdspartner af kundetilpassede ventilationsaggregater.

»At være lykkedes med vores mission i en grad, så vi opnår titlen som Børsen Gazelle 2020, er en stor ære«, siger Henrik Hejlemann Jensen. Han fortæller, at udviklingen af Unic Air sker gennem kontrolleret vækst og altid med kunden i centrum.

Ifølge Henrik Hejlemann Jensen er der flere årsager til, at Unic Air i disse år har medvind. Han fremhæver særligt tre af dem:

Unic Air er højt specialiseret i at udvikle, producere og sælge kundetilpassede ventilationsaggregater med fokus på innovative, unikke miljø- og energivenlige løsninger, hvilket markedet har responderet rigtig godt på. Blandt andet har Unic Air været først på markedet med ventilationsaggregater til:

  • Fastfoodrestauranter, som problemfrit genindvinder varmen fra fedtet udsugningsluft > Læs mere
  • Komfortventilation, som køler med ren CO2 > Læs mere
  • Automatik med Tridium N4 platform

Professionalisering

Unic Air består af et stærkt team af specialister inden for ventilationsløsninger, som over de seneste år er udvidet med flere erfarne branchefolk. Til fordel for både kunder, medarbejdere og forretning har det blandt andet:

  • Frigjort ressourcer til at prioritere udviklingen af nye generationer af bæredygtige ventilationsaggregater
  • Bidraget til øgede ledelsesmæssige kræfter
  • Resulteret i bedre systemer for produktion og projektstyring

Desuden arbejder Unic Air kontinuerligt i retning af en mere markedsorienteret profil med tydelig tilstedeværelse og tilgængelighed i markedet hos relevante kunder.

Unic Air er så privilegerede at have mange trofaste, faste kunder. Det har gjort det muligt at udvikle forretningen og tiltrække nye kunder. Samtidig har faste kunder – for eksempel COOP, Sunset, BURGER KING og Fitness World – fungeret som tætte samarbejdspartnere i forbindelse med udviklingen af nye typer ventilationsaggregater.

»Vi skylder en stor tak til vores trofaste kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere – uden dem havde vi ikke været udnævnt til Børsen Gazelle 2020. Vi vil gøre vores absolut bedste for at fortsætte den positive udvikling«, slutter Henrik Hejlemann Jensen.

Børsens gazellekåringer bliver i år samlet i ét stort show, der sendes direkte på borsen.dk den 10. december. Læs mere om gazelleshowet her: Tilmelding til kåringer – Børsen Gazelle (borsen.dk)

Unic Air er udnævnt til Børsen Gazelle 2020

Andre nyheder

Udsugning i industrikøkkener
Ventilation og indeklima
Blæs liv i en grønnere fremtid
Skiftet mod naturlige kølemidler
Ny formand i bestyrelsen
BLUE CO2-aggregat sikrer fremtidens ventilation hos Jyske Finans A/S